Назад

Организация на движението във връзка с ремонт по трамвайно трасе на бул. „К. Величков“ от бул. „Акад. Ив. Гешов“ до бул. „Сливница“

От 04.30 часа на 24.11.2018 г. до 24.00 часа на 25.11.2018 г. се забранява влизането на пътни превозни средства по проходимото трамвайно трасе на бул. „Константин Величков“ в участъка от бул. „Акад. Ив. Евстатиев Гешов“ до бул. „Александър Стамболийски“.

От 04.30 часа на 24.11.2018 г. до 24.00 часа на 25.11.2018 г. се променя маршрутът на трамвайна линия № 11, както следва: (в посока кв. "Княжево") от бул. „Константин Величков“, по бул. „Александър Стамболийски“ до ж.к. „Западен парк“, двупосочно.

Скъсява се маршрутът на трамвайна линия № 22 в посока към ж.к. „Красна поляна“ до трамвайно обръщателно ухо „Метростанция "Опълченска“.

Разкрива се временна автобусна линия № 11-ТМ с маршрут: от пл. "Знаме на мира" по ул. „Александър С. Пушкин“, надясно по бул.“Цар Борис III“, по бул. „Овча купел“, по бул. „Никола Мушанов“, по бул. “Възкресение“, по бул. “Константин Величков“, по бул. „Тодор Александров“, по бул. “Христо Ботев“, по бул. „Александър Стамболийски“, по бул. „Константин Величков“, по бул. “Възкресение“, по бул. “Никола Мушанов“, по бул. „Овча купел“, по бул. “Цар Борис III“, по ул. “Александър С. Пушкин“ до пл. “Знаме на мира“.

Разкриват се временни автобусни спирки, както следва:

- на бул. "Тодор Александров" преди бул. "Христо Ботев" в посока пл. "Възраждане";

- на бул. "Константин Величков" след бул. "Александър Стамболийски" в посока пл. "Знаме на мира" (на мястото на закритата трамвайна спирка с код 0285 БУЛ. АЛ. СТАМБОЛИЙСКИ).

Автобусите ще спират на временните спирки, на трамвайните спирки по бул. „Ал. Стамболийски“ от пл. „Възраждане“ до бул. “Константин Величков“, както и на всички съществуващи автобусни спирки по маршрута с изключение на автобусна спирка с код 0875 КВ. ОВЧА КУПЕЛ.