Новини

18.09.2020
Столична община сменя безплатно старите печки на 5000 софиянци

...

18.09.2020
Инициативата "Дете на годината" зарадва децата от Центровете за настаняване от семеен тип

...

18.09.2020
Награди на Столична община за ярки постижения в областта на културата за 2020 година

...

17.09.2020
Столична община стартира пилотен проект за дигитални технологии в 20 училища

...

Назад

„Пътуване във ВСИЧКОлената” – Театър на сетивата за деца от 6 до 106 години

Какво е ВСИЧКОлената?

Вселена, в която ВСИЧКО е възможно. Където ВСЯКО нещо е приятел, ВСЯКО нещо е дете, ВСЯКО  нещо  е живо и има свой език, ВСЯКО нещо обича приказки и те познава лично, защото ВСЯКО нещо си ТИ. ВСИЧКОлената съществува! До нея дори има редовен транспорт – всяка седмица една вълшебна сграда – кораб пътува натам. „Пътуване във ВСИЧКОлената” е един измислен спектакъл, в който ВСИЧКО е напълно вярно. Преживейте го и се убедете сами.

Това е най-новият проект на Театър на сетивата София, който ще се играе до март 2020 г. в сградата на "Интерпред Бояна" (ул. "Спас Соколов" № 5, кв. "Манастирски ливади"). За да преминете през представлението е необходимо предварително да си резервирате дата и час на www.sensorytheatresofia.com 

„Пътуване във ВСИЧКОлената” е интерактивно представление за деца от 6 до 106 години, създадено по метода на театъра на сетивния лабиринт. Спектакълът предлага алтернативна форма на образование, използваща учене чрез преживяване, която развива сетивността и въображението на децата, въвличайки ги в история, в която те са главните герои, от чиито избори зависи хода на действието.

Като вече „пораснали” и „възрастни” ние заживяваме в един друг свят – разомагьосан, механизиран, пренаситен от стимулации и симулации, в който няма място за непосредствеността, чистотата и невинността на детството. ПЪТУВАНЕ ВЪВ ВСИЧКОЛЕНАТА е покана да си припомним и съхраним РЕАЛНОСТТА на детството.

ЦЕНА на билета: 60 лв. на човек

Продължителност: 60 мин.

КЪДЕ: сградата на ИНТЕРПРЕД БОЯНА на ул. "Спас Соколов" № 5, в кв. "Манастирски ливади"

КОГА: 18, 19, 25 и 26 януари 2020 г.

Изберете дата и направете резервация за своето пътуване на www.sensorytheatresofia.com . Местата са ОГРАНИЧЕНИ.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Министерство на културата, Столична програма „Култура“ `2019 г. и Обществения борд на Telus International в България.