Назад

Отваря се за движение участъкът от "Околовръстен път" до река Боянска на бул. „България“ и се затваря участъкът от бул. "Тодор Каблешков" до "Околовръстен път"

Отваря се  за движение участъкът от "Околовръстен път" до река Боянска на бул. „България“ и се затваря  участъкът от бул. "Тодор Каблешков" до "Околовръстен път"

В сряда сутринта (15.07.) ще бъде отворен за движение участъкът на бул. "България" от "Околовръстен път" до моста на река Боянска. В момента се извършват довършителни дейности, продължава и работата по тротоарите в същия участък.

Продължават строителните дейности по лявото платно на булеварда в участъка от бул. "Гоце Делчев" до бул. "Тодор Каблешков", който беше затворен за рехабилитация на 04 юли. В момента се извършва  хидроизолация на подлезите и започва поставянето на метална мрежа road mesh.

На 15.07. се затваря за рехабилитация дясното платно на бул. "България" в посока "Бояна" в участъка от бул. "Тодор Каблешков" до "Околовръстен път".

 

Организация на движението:

От 15.07.2020 г. до 13.08.2020 г. (включително)

- спирка с код 2206 „Ул. "Тодор Каблешков“ за автобусни линии №№ 64 и 304 в посока "Софийски околовръстен път" се измества 100,00 метра назад преди ул. „Тодор Каблешков“;

- спирка с код 2689 „Ж.к. "Бокар“ за автобусни линии №№ 64 и 304 в посока "Софийски околовръстен път" се измества назад в зелената площ, срещу съществуващата в посока Център;

- спирка с код 0866 „Кв. "Манастирски ливади“ за автобусни линии №№ 64 и 304 в посока "Софийски околовръстен път" се измества назад в зелената площ, срещу съществуващата в посока Център.

Карта